Love God
Diensten en evenementen, leer meer over de kerk

Op deze pagina lees je wat je kunt verwachten van een dienst, de kinderopvang en de bijzondere diensten. Elke zondag om 9:30 en 11:30 uur is er een dienst in het Hondsrug College (gebouw De Marke). Deze zijn God-gericht, stoer, vol passie, levens veranderend en lopen in een flow.

Onze diensten

Wat je kunt verwachten

De wekelijkse dienst is op zondagochtend om 9:30 en 11:30 uur in het Hondsrug College, gebouw de Marke. Er is voldoende parkeergelegenheid op de parkeerplaats naast het gebouw. Bij de ingang heet een VBE-er je welkom en kun je in de garderobe je jas ophangen.  Ook lopen er VBE-ers rond in paarse t-shirts, die je graag helpen met allerlei informatie en vragen over de VBE.

Let op:
Vanwege de vakantieperiode is er in juli en augustus slechts 1 dienst om 9.30 uur.

Lees meer

Kinderen

Kinderen

Kinderen zijn ontzettend belangrijk. Dat lezen we ook in de Bijbel (Matteus 18: 4-5). Iedere zondagochtend gaan de kinderen (van 0 tot 12 jaar) naar de kinderkerk. Aan het begin van het programma doen alle kinderen mee, maar na een tijdje wordt de groep opgesplitst, zodat we per niveau dieper op het thema in kunnen gaan. Aan het eind van de dienst komen de kinderen vanzelf naar de ouders toe.

Lees meer

Iedere zondag, 9:30 en 11:30 uur, vind je ons hier:

Hondsrug College, 'De Marke'
Emmalaan 25, Emmen
Route en parkeren

Avondmaal

Iedere eerste zondag, eens in de twee maanden, is er een avondmaalsdienst. Tijdens het avondmaal denken we eraan dat Jezus voor onze zonden aan het kruis is gestorven.

Doop en toetrede

Iedere laatste zondag van de maand is er een doop- en toetrededienst. Mensen die geloven dat Jezus al hun zonden op zich heeft genomen, laten zich in een feestelijke dienst dopen.

Opdragen van kinderen

Baby’s en jonge kinderen worden opgedragen aan Jezus. We bidden Gods bescherming voor hen en vragen om Zijn zegen. We vragen de vader van de baby om voor zijn kind te bidden.