Kinderen

Kinderen zijn ontzettend belangrijk. Dat lezen we ook in de Bijbel (Matteus 18: 4-5). Iedere zondagochtend gaan de kinderen (van 0 tot 12 jaar) naar de kinderkerk. Aan het begin van het programma doen alle kinderen mee, maar na een tijdje wordt de groep opgesplitst, zodat we per niveau dieper op het thema in kunnen gaan. Aan het eind van de dienst komen de kinderen vanzelf naar de ouders toe.

Baby’s (0 tot 2,5 jaar oud) en peuters (2,5 tot 4 jaar oud)

Je kunt je kind direct, nadat je je jas hebt opgehangen, naar de crèche brengen. Je vindt de crèche en de peuters in de rechtergang nadat je het gebouw binnen gekomen bent. We noteren de naam, leeftijd en eventuele bijzonderheden (zoals fruithapje enz.). Voor de peuters is er een programma met een verhaal op hun niveau en een knutselwerkje. Natuurlijk blijft er genoeg tijd over om te spelen.

Kids van groep 1 t/m 8

De kinderen van groep 1 tot en met groep 8 gaan naar hun eigen dienst. We maken gebruik van het programma “Doe maar” wat er voor zorgt dat elk kind het onderwijs krijgt op zijn/haar eigen niveau. De kinderen beleven samen met een groep gepassioneerd kinderwerkers een ontzettend leuke ochtend. De kinderen van groep 1 t/m 6 gaan naar de eerste verdieping. Vlak voor de zegen komen de kinderen de dienst weer in de dienst. Groep 7&8 zitten in lokaal 103 en hebben naast het programma “Doe maar” soms ook een programma wat door hun eigen leiders is geschreven. Iedere derde zondag van de maand is er voor de kinderen van groep 7&8 samen met de 12+ groep een tienermoment. Ze zitten dan in de dienst en tijdens de preek gaan ze naar lokaal 103 om daar hun eigen overdenking te horen.