Wat je kunt verwachten

Er is voldoende parkeergelegenheid op de parkeerplaats naast het gebouw. Bij de ingang word je van harte welkom geheten en kun je in de garderobe je jas ophangen. Heb je tijdens de dienst vragen of wil je meer informatie weten over de VBE, dan lopen er voor en na de dienst medewerkers rond in een duidelijk herkenbare t-shirt, waar je hiervoor terecht kunt.

Kinderen

De kids van groep 1 tot en met groep 8 gaan direct naar hun eigen programma op de eerste verdieping. De kinderen beleven samen een ontzettend leuke ochtend. Ze zijn gedurende de hele dienst op de eerste verdieping.

De dienst

10 minuten voor de dienst is het al aardig druk en zoeken de meeste mensen een plekje in de zaal. Na een korte inleiding gaan we samen zingen, onder leiding van één van onze worshipbands. We zingen een aantal nummers en dan neemt de voorganger de microfoon en spreekt ongeveer 30 minuten. Daarna zingen we nog een paar liederen en is er tijd voor koffie. De hele dienst duurt anderhalf uur. Ook bij een doopdienst, het opdragen van kinderen of avondmaal duurt de dienst anderhalf uur.

Na de dienst

Tijdens de koffie is het moment om te connecten. Pak aan het einde van de dienst gerust een kop koffie of thee. Verder staan er aan het einde van de dienst altijd een aantal mensen met een herkenbare t-shirt klaar voor vragen of een goed gesprek.