Wat je kunt verwachten

Er is voldoende parkeergelegenheid op de parkeerplaats naast het gebouw. Bij de ingang word je van harte welkom geheten en kun je in de garderobe je jas ophangen. Heb je tijdens de dienst vragen of wil je meer informatie weten over de VBE, dan lopen er voor en na de dienst medewerkers rond in een duidelijk herkenbare t-shirt, waar je hiervoor terecht kunt.

Kinderen

De kids van groep 1 tot en met groep 8 gaan direct naar hun eigen programma op de eerste verdieping. De kinderen beleven samen een ontzettend leuke ochtend. Ze zijn gedurende de hele dienst op de eerste verdieping.

De dienst

10 minuten voor de dienst is het al aardig druk en zoeken de meeste mensen een plekje in de zaal. Na een korte inleiding gaan we samen zingen, onder leiding van één van onze worshipbands. We zingen een aantal nummers en dan neemt de voorganger de microfoon en spreekt ongeveer 30 minuten. Daarna zingen we nog een paar liederen en is er tijd voor koffie. De hele dienst duurt anderhalf uur. Ook bij een doopdienst, het opdragen van kinderen of avondmaal duurt de dienst anderhalf uur.

Na de dienst

Tijdens de koffie is het moment om te connecten. Pak aan het einde van de dienst gerust een kop koffie of thee. Verder staan er aan het einde van de dienst altijd een aantal mensen met een herkenbare t-shirt klaar voor vragen of een goed gesprek.

AANSTAANDE ZONDAG GEEN DIENST I.V.M. HET CORONA-VIRUS


klik hier voor meer informatie

 

De VBE/Stadskerk Emmen zal aankomende zondag GEEN diensten hebben.

Op basis van het advies van het RIVM en de overheid willen we als VBE/Stadskerk Emmen onze verantwoordelijkheid nemen en onze bezoekers de mogelijkheid geven om op een andere manier onze dienst te volgen.
We gaan daarom de komende tijd op zondag rond 10 uur een dienst uitzenden via een livestream.

Een link naar de live-stream kun je volgen op ons youtube-kanaal

Volg voor de laatste informatie onze website: https://www.stadskerkemmen.nl
en onze facebook-pagina.