Hoe het begon

De Vrije Baptistengemeente Emmen begon in eind 2006 als kleine groep van 23 mensen. Deze groep wilde vertellen over welke rol Jezus speelde in hun leven. Deze groep zocht contact met de Vrije Baptistengemeente Groningen en vanaf dat moment ging het snel. Focus op de stad Emmen, aanstelling als dochtergemeente en een nieuwe voorganger. De gemeente kwam op zondagmorgen bijeen in een van de kerken in Emmer-Compascuum.

Vanaf het begin bestond het verlangen om naar Emmen te verhuizen. Dit gebeurde eind 2007. Een prachtig gebouw, het Hondsrug College in Emmen, huurden we vanaf dat moment. Eenmaal in Emmen groeiden we erg snel.

In 2008 werd de VBE losgekoppeld van de moedergemeente in Groningen. De VBE mag op dit moment terugblikken op een aantal fantastische jaren waarin God gezegend heeft. Inmiddels met ongeveer 400 bezoekers per dienst groeit de VBE snel door.

 

AANSTAANDE ZONDAG GEEN DIENST I.V.M. HET CORONA-VIRUS


klik hier voor meer informatie

 

De VBE/Stadskerk Emmen zal aankomende zondag GEEN diensten hebben.

Op basis van het advies van het RIVM en de overheid willen we als VBE/Stadskerk Emmen onze verantwoordelijkheid nemen en onze bezoekers de mogelijkheid geven om op een andere manier onze dienst te volgen.
We gaan daarom de komende tijd op zondag rond 10 uur een dienst uitzenden via een livestream.

Een link naar de live-stream kun je volgen op ons youtube-kanaal

Volg voor de laatste informatie onze website: https://www.stadskerkemmen.nl
en onze facebook-pagina.