Hart voor je Dorp

Wat is Hart voor je Dorp?

Heb jij ook een Hart voor het dorp waar je woont? Is er in jou ook een heilig ongenoegen ontstaan omdat je buren en andere dorpsgenoten verloren dreigen te gaan terwijl er ook een prachtige toekomst voor hen klaar ligt?

Heb jij het verlangen om alle mensen die je kent in je dorp bij Jezus te brengen, maar weet je niet hoe?

Waarom?

Misschien herken je het volgende statement: ‘Geloof je nog of geloof je het wel!’ Is dit herkenbaar in je omgeving? Dan wordt het tijd voor een WAKE UP call in je Dorp.

We gaan van start!

Geschreven op 07/20/2017

Raakt het je hart wanneer je volgende tekst uit de Bijbel leest?

Romeinen 10:14-15 ‘Maar hoe kunnen ze Hem aanroepen als ze niet in Hem geloven? En hoe kunnen ze in Hem geloven als ze niet over Hem hebben gehoord? En hoe kunnen ze over Hem horen als hij niet verkondigd wordt? En hoe kan iemand verkondigen als hij niet is uitgezonden? Het is zoals geschreven staat: ‘Welkom zijn zij die goed nieuws verkondigen.’

Misschien zit je op een kring en wil je graag vanuit de kring het vuur weer aanwakkeren in je dorp. Veel mensen zijn afgehaakt van de kerk en hoe zou je hen opnieuw in vuur en vlam kunnen zetten en zo een kettingreactie teweeg brengen in het bereiken van mensen? Niet de ander maar juist jóu wil God gebruiken om hierin stappen te zetten! En het mooie is: er staat een geweldig gemeentepotentieel achter je om je te helpen.

Klazienaveen, Borger en Ter-Apel zijn de dorpen waar we gaan beginnen. Wanneer je wilt weten hoe we dit aanpakken, dan kun je contact opnemen met Erik en Remmy Dekker erikenremmy@gmail.com Zij zijn met Hart voor je Dorp in Klazienaveen gestart en kunnen je er alles over vertellen.

Uiteraard is gebed vanuit de gemeente een must, daar kunnen we niet zonder omdat er geestelijke barrières doorbroken moeten worden. Het kan zijn, en dat hopen we echt, dat je hierdoor ook in vuur en vlam staat voor de je dorp. Bid er voor of Jezus jou op het oog heeft om het eerste vlammetje te zijn in jouw dorp of wijk! Ons verlangen is om Zuid-Oost Drenthe weer in vuur en vlam te zetten voor Jezus!

Wil je meedoen?

Neem dan contact op met Geert Schimmel g.schimmel@vbemmen.nl

AANSTAANDE ZONDAG GEEN DIENST I.V.M. HET CORONA-VIRUS


klik hier voor meer informatie

 

De VBE/Stadskerk Emmen zal aankomende zondag GEEN diensten hebben.

Op basis van het advies van het RIVM en de overheid willen we als VBE/Stadskerk Emmen onze verantwoordelijkheid nemen en onze bezoekers de mogelijkheid geven om op een andere manier onze dienst te volgen.
We gaan daarom de komende tijd op zondag rond 10 uur een dienst uitzenden via een livestream.

Een link naar de live-stream kun je volgen op ons youtube-kanaal

Volg voor de laatste informatie onze website: https://www.stadskerkemmen.nl
en onze facebook-pagina.